Urban farming Study Trip To Paris 2020 // POSTPONED

PARISCULTEURS vs. BYDYRKERNE

Studietur til Paris : læs og download programmet i pdf her!

Tilmelding* via mail til evm@evmlandskab.dk eller oleg@growing-pathways.com inden d.15 marts 2020.

Den 28.-30. april 2020 kan du deltage i en studietur til den franske hovedstad – kendt for dens udviklingsstrategi, der satser på ”100 ha vegetalisering hvoraf en tredje del skal dedikeres til urban farming inden udgangen af 2020”.

Bydyrkernes studietur tilbyder en indføring i Parisculteurs partnerskabet og til bylandbrug i praksis. Vi besøger forskellige bylandbrugs projekter i Paris og møder de aktører der fører projekterne ud i virkeligheden – både ved at dyrke jorden (eller andre dyrkningsmåder!) men også ved at ”dyrke” det lokale økonomiske og sociale økosystem omkring dem. Vi møder aktører “on site” samt skaber et fælles rum for refleksion over, om og hvordan vi kan bruge disse erfaringer som inspiration til at udføre tilsvarende i danske kommuner/byer. Vært på en del af turen er Léon Garaix, lederen af miljø og plante teknisk forvaltning i Paris kommune. Målgruppen for vores studietur er fremtidens byrdyrkere, fra beslutningstagere og politikere, til urban farmers, erhvervsudviklere og andre med interesse i at etablere bylandbrug i deres egen kommune eller by.

Studieturen starter ved Hotellet onsdag den 29. april kl 9:00 og slutter samme sted torsdag den 30. april kl. 16:30. SAS flyver til Paris med afgang tirsdag kl. 17:05 og tilbage til CPH med afgang torsdag kl.19:45. Der findes desuden tog og busser der kører mellem Danmark og Paris. Rejsens omkostning er ikke inkluderet. I studieturen er inkluderet transport fra hotellet og rundt i Paris, hotelovernatning til d, 28 og 29, frokost og øvrig forplejning.

Læs mere her om studieturens Foreløbig program.

Sted:                Paris, Frankrig

Pris:                  5.700 kr. (eks. moms)

Datoer:             28. april 2020 – 30. april 2020

Tilmelding*:    Via mail til evm@evmlandskab.dk eller oleg@growing-pathways.com inden d.15 marts 2020. Der kan fortrydes frem til samme dato, herefter er tilmelding bindende, og betaling refunderes ikke.

*Ved at sende en mail giver hermed samtykke at vi skal bruge dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail i forbindelse med fakturering og afholdelse af kurset/konferencen. Oplysningerne benyttes udelukkende i forbindelse med ovenstående studietur; vi gemmer oplysningerne i 15 måneder. Ønskes kontakt oplysninger slettet før da, bedes du venligst kontakte Elzelina Van Melle eller Oleg Koefoed.